Despre Noi

Site-ul Pariuri Sportive este dedicat pentru jucatorii romani si aducem cititorilor nostri ultimile noutati despre industria de pariuri sportive din Romania.

Folosind experienta noastra in industria de pariuri sportive online va garantam case de pariuri cu reputatie excelenta si care sunt licentiate in Romania de ONJN.

Pentru fiecare din casele de pariuri selectate si afisate pe site-ul nostru, intrebam daca acestea sunt licentiate si daca jocurile sunt oferite de un operator de incredere. Deasemena intrebam si culegem multe alte detalii despre: oferte si bonusuri, metode de plata, soft-ul si ce fel de serviciu de clienti ofera anumite case de pariuri online. Mai luam in consideratie si cit de reprede se primesc banii de la o casa de pariuri si ce fel de depozite ofera.

Asta insamna ca toate agentiile de pariuri listate de site-ul nostro sunt recomandate obiectiv si ofera o experienta foarte buna clientilor din Romania.

Topul 2023 de case de pariuri sportive Romania

Echipa Noastra:

Stefan Banescu, Editor

Sunt pasionat de pariuri sportive de cind aveam 10 ani. Nu stiu care a fost atractia initiala, dar probabil pentru ca ma uitam la fotbal cu tata si eram fascinat sa stiu toate numele jucatorilor din echipa. 30 de ani mai tirziu pasiunea pentru sport combianta cu cea de pariuri mi-au adus titlu de editor la sit-ul acesta.

Aurelian Mugurus, Programator

Pariez pe fotbal cel putin o data pe saptamina deci ma consider profesionist. Cind nu pariez, imi place sa construiesc site-uri de folosinta pe tema de pariuri sportive care sint moderne dar usor de folosit pe orice ecran de mobil, tableta sau computer.

Mirela George, Servicii de clients

Imi place sa folosesc experienta mea ca jucatoare sa inform publicul interesat de pariuri care sunt ofertele cele mai bune, la care case de pariuri se poate avea incredere si la care nu. Ofer clientilor raspunsuri imediate la intrebari despre deschidera conturilor la case de pariuri si cum sa plasati primele pariuri.

Mihai Gheorghe, Promovare

Pariurile sportive pe internet sunt relativ noi pe piata romaneasca deci este o industrie foarte interesanta pentu promotia de case de pariuri online. Vrem ca prin site-ul nostru sa devenim o sursa de informatii credibile si obiective in Romania si sunt interesat in colaborari cu publicatii romane.