Intrebari frecvente

Pariorii si cei care incearca sa se inscrie pe platformele de pariuri online vor sa afle mai multe detalii despre agentiile de pariuri online. Am pregatit in aceasta sectiune o serie de intrebari frecvente si raspunsuri care iti pot fi de ajutor in orice moment. Noi iti oferim raspunsuri la intrebarile frecvente si uzuale, iar pentru alte intrebari poti apela la serviciul de relatii cu clientii disponibil la toate casele de pariuri online.

Topul 2024 de case de pariuri sportive Romania

Ce este o casa de pariuri online?

Casa de pariuri online este o entitate legala a carei activitate se desfasoara in mediul online. Aceasta le propune clientilor cote de pariuri pentru diverse evenimente sportive. Casa de pariuri online ofera si o gama diversificata de oferte si tipuri de pariuri de care pot beneficia pariorii.

Ce sa aleg: casa de pariuri online sau offline?

Atat casele de pariuri online cat si cele offline au avantaje dar si dezavantaje. Noi iti recomandam casele de pariuri online fiindca esti la curent cu toate evenimentele sportive din intreaga lume direct pe calculator sau telefon, ai acces la o multime de bonusuri si oferte de la zeci de agentii online si multe alte beneficii care nu se regasesc in ofertele caselor de pariuri offline.

Pot paria online daca nu am implinit varsta de 18 ani?

Conform legii varsta minima pentru pariurile online este de 18 ani. Minorii nu au voie sa parieze pe casele de pariuri online, iar cei care incearca sa triseze sunt prinsi atunci cand li se cer datele de identificare. Conturile facute pe numele unei persoane care nu indeplineste varsta minima, vor fi blocate.

Se pot castiga bani din pariurile online?

Se pot castiga bani atata timp cat joci in siguranta si cu responsabilitate.Nu trebuie sa joci sume mai mari decat iti poti permite fiindca orice pariu este insotit de un anumit risc. Pentru a castiga la pariurile online trebuie sa tii cont si de anumiti factori care pot influenta decizia ta (inspiratia, cunosterea sportului, analiza).

Pot fi pariurile o sursa de venit sigura?

Niciodata nu trebuie sa te gandesti la pariurile online ca o sursa de venit sigura. Ele trebuie folosite doar in scop recreativ si parierea sa fie responsabila. Atunci cand gandesti ca vrei sa ai un venit sigur din pariuri s-ar putea ca planurile tale sa nu coincida cu realitatea. Intr-o luna poti avea profit maxim, iar in urmatoarele luni poti piede sume foarte mari de bani. Iti recomandam sa pariezi responsabil pentru a nu pierde foarte multi bani.

Ce sunt bonusurile?

Toate agentiile de pariuri isi motiveaza clientii, oferind periodic diverse bonusuri de reincarcare, bonusuri de bun venit sau pariuri fara risc. Bonusurile sunt o forma de recompensa acordata pariorilor care aleg o anumita platforma online de pariere.

Pot retrage bonusul fara sa pariez?

Nu. Fiecare bonus trebuie rulat de cateva ori pe cote de minim 1.20. Toate agentiile de pariuri ofera bonusuri insa trebuie sa citesti inainte termenii si conditiile de acordare. Nici o agentie nu va acorda un bonus pe care il poti retrage fara sa pariezi in continuare. Orice bonus trebuie rulat de minim 2-3 ori inainte de retragere.

Ce casa de pariuri sa aleg?

Alege o casa de pariuri in limba romana. In primul rand verifica sa fie o casa de pariuri cu licenta ONJN si care iti ofera o oferta variata. Pe langa asta, casa de pariuri trebuie sa aiba o platforma user friendly si sa ofere suport in limba materna. Reputatia operatorului poate fi un factor important in alegerea casei de pariuri.

Cum ma inregistrez pe un site de pariuri online?

Fiecare casa de pariuri online te ghideaza si iti ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru inregistrare. Poti apasa direct pe butonul de inregistrare pe care il gasesti in dreapta sus, sau pe banner-ele cu oferte de bun venit ce te vor redirectiona catre pagina de inregistrare. Completeaza corect toate datele personale pentru a incheia inregistrarea.

Pot avea cont pe mai multe case de pariuri?

Nu exista o limita pentru casele de pariuri. Important este sa nu faci mai multe conturi pe aceeasi casa de pariuri online fiindca vor fi blocate. Te poti inregistra la orice agentie de pariuri care detine o licenta ONJN.

Daca am uitat parola trebuie sa fac alt cont?

Nu. Atunci cand uiti parola soliciti o parola intermediara si primesti pe mail toate datele de care ai nevoie pentru a reinnoi parola. Dupa ce te-ai logat in cont cu parola primita pe mail, du-te in setarile contului si pune o parola noua pe care doar tu o vei putea folosi.

Cum pot depune bani in contul de pariuri?

Exista mai multe metode de depunere in contul de jucator. Cele uzuale sunt metodele de plata cu cardul Visa sau MasterCard Electron, Transfer Bancar sau sistemele de plata electornica Skrill si NETeller.

In cat timp apar banii in cont dupa depunere?

Timpul de procesare a platilor variaza in functie de metoda de plata aleasa. Pentru metodele de plata cu cardul, plata se face instant in cont, iar in cazul transferului bancar, procesarea platii dureaza cateva zile.

Care este suma minima pe care o pot depune?

Toate agentiile de pariuri au o limita de depunere. Aceasta limita variaza de la o casa de pariuri la alta dar si in functie de metoda de plata. Pentru platile cu cardul suma minima variaza intre 20-40 Ron, iar pentru alte metode de plata, sumele minime pornesc de la 30-40 Ron. Fiecare agentie specifica clar limitele minime si maxime pentru depunerile in contul de jucator.

Cum pot retrage banii din contul de pariuri?

Retragerea banilor se poate face prin aceleasi metode de plata folosite si la depunere. Sunt insa si metode de plata care nu pot fi folosite pentru retrageri (Paysafe). Indicat este sa folositi acelasi cont bancar folosit pentru depuneri. Retragerea fondurilor din contul de jucator poate dura cateva zile in functie de metoda aleasa si casa de pariuri.

Ce documente trebuie sa trimit pentru verificarea contului?

Toate casele de pariuri vor solicita o copie dupa actul de identitate, pasaport sau permis de conducere. Sunt si case de pariuri care au reguli stricte in ceea ce priveste metodele de depunere asa ca pentru verificarea contului trebuie sa trimiti si copii dupa factura de utilitati sau carduri.