Depunere si retragere folosind cardul MasterCard

Toate casele de pariuri accepta aceasta metoda de plata online. Cardurile MasterCard pot fi folosite pentru alimentarea conturilor jucatorilor dar si pentru retragere. La fel ca si in cazul cardurilor VISA Electron si cardurile de tip MasterCard pot fi folosite pentru a depune bani rapid in contul de jucator. Tot procesul de alimentare a contului dureaza cateva minute dupa completarea datelor personale si cele de pe card. Bancile care emit carduri MasterCard in Romania sunt BRD, BCR, Raiffeisen si BT.

Topul 2023 de case de pariuri sportive Romania

Cum se foloseste aceasta metoda de plata?

Majoritatea pariorilor folosesc metodele de plata cu cardul. Este cea mai simpla si rapida metoda de plata cu ajutorul careia iti poti alimenta contul de jucator. Dureaza doar cateva minute pana cand suma alocata in cont devine activa. Pentru a depune bani in contul de jucator folosind metoda de plata cu cardul MasterCard, trebuie sa ai la indemana cateva date de pe card pe care le adaugi atunci cand folosesti prima data cardul. Dupa prima utilizare, aceste date raman salvate si pot fi folosite atunci cand doresti sa retragi bani din contul de jucator.

Pentru a inregistra pe site-urile de pariuri online un card MasterCard ai nevoie de numarul cardului, codul de securitate care se gaseste pe spatele cardului, numele de pe card si suma pe care doresti sa o adaugi pe paltforma. Aceste date sunt confidentiale si nu este recomandat sa fie adaugate decat de cel care detine cardul si contul de jucator.

Dupa prima depunere in cont, datele cardului raman salvate si la urmatoarele depuneri acest proces nu se va mai repeta, ci doar vei adauga suma pe care doresti sa o adaugi pe platforma. Si in cazul retragerilor, cardurile sunt cele mai avantajoase. Sumele disponibile pe platforma pot fi retrase cu ajutorul aceluiasi card folosit si in cazul depunerilor. Este important ca banii doriti pentru retragere sa nu fie bonusuri la care inca nu s-au indeplinit toate cerintele. In caz contrar, acea suma este blocata, iar anumite site-uri de pariuri avertizeaza utilizatorul ca daca incearca sa scoata banii oferiti bonus, risca sa ii piarda.

Inainte de a face o depunere folosind cardurile MasterCard, verifica care este suma minima de depunere. Trebuie sa ai pe card suma respectiva pentru a putea alimenta contul in doar cateva minute.

Ce avantaje ai?

  • Comisioane mici
  • Se poate alimenta contul in doar cateva minute
  • Nu este nevoie de confirmare a cardului la banca, ci se face online direct pe contul de jucator
  • Se pot retrage bani folosind acelasi card MasterCard

Ce dezavantaje ai?

  • Confirmarea posesorului si identificarea poate dura cateva zile
  • Retragerile se fac dupa 2-3 zile lucratoare
  • Limite de depunere si retragere