Foloseste cardul pre-platit Paysafe pentru depuneri rapide

De cativa ani cardurile Paysafe sunt disponibile si in Romania. Aceste carduri sunt emise de Commerzbank AG. Este un sistem de plata online simplu si in siguranta cu care tot mai multi utilizatori fac platile online catre diverse magazine, iar mai nou, chiar si pe platformele de pariuri online. Primele platforme de pariuri online care au introdus aceasta metoda de plata, au fost William Hill si Bet365.

Acum cardurile Paysafe sunt disponibile si la noi in cadrul agentiilor de pariuri online. Majoritatea agentiilor recomandate de noi iti permit alimentarea contului cu cardul Paysafe. Acest tip de carduri se pot achizitiona din magazinele de specialitate. Exista mai multe tipuri de carduri in functie de suma dorita.

Topul 2024 de case de pariuri sportive Romania

Cum poti folosi aceasta metoda de plata?

In primul rand trebuie sa iti faci un cond Paysafe pentru a putea depune bani pe platformele de pariuri online. Suma minima este de 20 Ron. Cardurile Paysafe se pot achizitiona din diverse magazine care se gasesc atat in capitala cat si in cateva orase din restul tarii. Fiecare card are un cod unic (PIN) pe care il folosesti sa alimentezi contul. Dupa alimentarea contului Paysafe, poti face si plata catre agentia de pariuri acolo unde doresti sa pariezi online. Codul PIN este format din 16 cifre si suma dorita pentru incarcarea electronica.

Este recomandata folosirea cardului Paysafe fiindca este o metoda de plata rapida si tot mai multe platforme online aceepta acest sistem de plata online alaturi de NETeller si Skrill. Contul se alimenteaza rapid si odata facuta plata catre agentia de pariuri, suma dorita va aparea in contul de jucator in cateva secunde.

Aceasta metoda de plata poate fi folosita pe site-urile de pariuri online doar pentru depuneri. Nu exista inca optiuni disponibile pentru retragerile cu Paysafe si inca mai sunt agentii de pariuri care nu accepta acest sistem de plata electronica.

Avantaje:

  • Metoda de plata rapida si avantajoasa
  • Comisioane mici pentru depuneri
  • Nu este nevoie de date personale pentru alimentarea contului

Dezavantaje:

  • Nu sunt foarte multe magazine care vand carduri Paysafe in Romania
  • Nu se pot face retrageri din contul de jucator folosind aceasta metoda de plata
  • Exista o limita pentru depuneri