Casa de Pariuri 888 Sport Recenzie

Jucati Acum
888 Sport

888 Sport

Evaluare: 4.8/5 | De: OPS | Data: September 6, 2016

Bonusuri: 10 €

888 Sport este o agentie de pariuri online care nu a reusit inca sa se afirme si pe piata din Romania. Poate acest lucru se datoreaza si faptului ca nu are destule oferte care sa atraga pariorii. Un dezavantaj il constituie pariurile Live pentru care oferta operatorului este modesta. Putem include 888 Sport in top 5 agentii din Romania la capitolul cotelor marite. Operatorul are o oferta sportiva foarte bogata si cote mult mai mari fata de alti operatori de top.

Casa de pariuri 888 Sport apartine grupului 888 Holdings PLC. Compania a fost infiintata in anul 1997, iar din 2008 a fost implementata si platforma de pariuri online. Agentia de pariuri reuseste sa acopere toate produsele de gamimg online: Pariuri, Bingo, Poker si Cazino. Pe piata interna 888 Sport pierde clienti si din cauza platformei care inca nu este disponibila in limba romana.

Ofertele de pariuri pre-meci

888 Sport pune la dispozitie pariorilor una din cele mai bogate oferte de pariuri sportive. Putem incadra agentia in topul celor mai bune agentii online cand vine vorba atat de oferta pariurilor pre-meci cat si a cotelor de joc. Marja de profit este de aproximatv 5%.

Fotbalul prezinta cel mai mare interes in randul pariorilor romani. Operatorul pregateste pentru evenimentele importante din fotbal cele mai bune optiuni de pariere. Si aici 888 Sport prinde topul celor mai bune agentii de pariuri online, oferta pre-meci fiind foarte bogata la fotbal, nu mai putin de 130 optiuni de pariere fiind disponibile pentru meciurile disputate in campionatele puternice din Anglia, Spania sau Germania. Pentru campionatul romanesc sunt puse la dispozitie in jur de 40 optiuni de pariere pre-meci.

In afara de fotbal, casa de pariuri acopera oferta de pariuri si pentru alte sporturi cautate in randul pariorilor. Pentru meciurile de tenis sunt disponibile pana la 30 optiuni de pariere. Este una din putinele agentii active in Romania la care pariorii din hochei si baschet au foarte multe optiuni de pariere. Pariorii care cauta cele mai importante competitii din hochei si tenis au la 888 Sport au disponibile peste 70 optiuni de pariere la fiecare eveniment important. Alte sporturi disponibile la 888 Sport sunt sahul, trotting sau yachting. Miza minima pentru pariurile pre-meci este de 0.1 euro.

Cote de joc

Operatorul de pariuri online 888 Sport se afla in topul agentiilor in ceea ce priveste cotele de joc. Marja de profit este de aproximativ 5%.

Pariuri pe Handicap

Cele mai cautate sisteme de joc sunt disponibile si la 888 Sport. Pariorii pot incerca sistemele de joc cu Handicap European, Handicap Asiatic sau Totaluri Asiatice.

Pariuri de top

Fotbalul este cel mai apreciat sport in Romania. Toate agentiile de pariuri au o oferta bogata pentru competitiile din fotbal. 888 Sport este una din cele mai competitive agentii online pentru pariurile din fotbal. Aici gasesti si 135 optiuni de pariere la cele mai importante evenimente. Evenimentele majore din fotbal le reprezinta Liga Campionilor, Europa League dar si campionatele interne in care joaca cele mai tari echipe din Europa (Serie A, Premier League, Bundesliga).

Cele mai populare pariuri sunt pentru cotele de meci pe castigator, sansa dubla, total goluri, handicap, scor corect, pauza/final, rezultatul primei reprize, marcatori, primul/ultimul gol.

Operatorul are o oferta bogata si pentru meciurile din hochei si baschet. Cele mai multe optiuni de pariere le constituie meciurile din NHL unde oferta de joc este foarte bogata, pana la 100 optiuni de pariere. In baschet meciurile cele mai cautate sunt cele din NBA pentru care operatorul ofera si 70-90 optiuni de pariere. Si meciurile din Euroleague starnesc interes in randul pariorilor, avand peste 90 optiuni de pariere la evenimentele principale.

Pariuri live

Daca la pariurile pre-meci 888 Sport sta foarte bine si depaseste foarte multi operatori online, in ceea ce priveste pariurile Live, operatorul este printre cele mai case de pariuri. Platforma de pariuri Live este slaba datorita numarului mic de meciuri disponibile. Din pacate nu se ridica la nivelul asteptarilor asa cum isi doresc pariorii. Un alt dezavantaj al platformei este transmisiunea in direct care lipseste la acest operator. In timpul meciurilor se pot vedea statisticile dar nu exista si o reprezentare grafica a desfasurarii partidei.

Oferta de pariuri Live este modesta insa platforma are disponibila optiunea “Cash out”. Aceasta optiune este disponibila doar pentru meciurile Live. Se poate inchide pariul inaintea terminarii meciului atta pentru pariurile simple cat si pentru cele multiple.

Depuneri si retrageri

Depunerile se pot face folosind metodele de plata online cu cardul de credit, Skrill, NETeller sau prin Transfer Bancar. Depunerile prin Transfer Bancar dureaza intre 3-5 zile, iar depunerile folosind celelalte metode de plata enumerate mai sus au loc instantaneu. Suma minima de depunere este de 10 euro. In cazul platii prin Transfer Bancar, suma minima de depunere este de 100 euro.

Retragerile din contul de jucator se pot face folosind aceleasi metode de plata de la depunere. Suma minima de retragere este 3 euro, iar in cazul Transferului Bancar este de 10 euro. 888 Sport nu percepe comision pentru depuneri sau retrageri.

Promotii si bonusuri

Operatorul ofera un bonus de Bun Venit in valoare de 10 euro. Pentru a primi bonusul trebuie sa faci o depunere si sa plasezi un pariu de 10 euro. Dupa efectuarea pariului in cont vor fi disponibili 10 euro pentru un pariu gratuit. Cota minima pentru primul pariu este de 2.00. Citeste inainte conditiile de acordare a bonusului si de rulaj.

Sporturi virtuale si alte sporturi

Casa de pariuri 888 Sport nu are disponibile sporturi virtuale. Oferta este bogata pe partea de Cazino acolo unde sunt disponibile jocuri de slot, blackjack si ruleta. Din oferta nu lipsesc jocurile tip jackpot. Pentru pariori este disponibila si optiunea de jocuri „888 Games”.

Jucatorii de cazino pot experimenta atmosfera cazinoului in categoria Cazino Live. Aici sunt disponibile jocurile clasice: blackjack, baccarat, ruleta si poker.

Produsul de top il reprezinta sectiunea de poker. Pentru a lua parte la cele mai tari turnee de poker trebuie sa descarci aplicatia in calculator. 888 Sport ofera zilnic bilete gratuite utilizatorilor activi pe platforma de pariuri sportive dar si cazino.