Casa de Pariuri Betfair Recenzie

Jucati Acum
Betfair

Betfair

Evaluare: 4.5/5 | De: OPS | Data: September 6, 2016

Bonusuri: 20 €

Agentia de pariuri Betfair este renumita pentru pariurile tip Exchange. Este o platforma de pariuri online recomandata pariorilor profesionisti care pot trece la un alt nivel, acela de a paria impotriva altor jucatori profesionisti. Betfair este recunoscuta pentru acest tip de pariuri la care are cote mari. Ofertele de pariuri fixe nu sunt insa printre cele mai avantajoase.

Inainte de a face cont la Betfair, trebuie sa tii cont de faptul ca este o agentie pentru pariorii cu experienta in pariurile online. Betfair a luat nastere in anul 1999 si este unul din cei mai cunoscuti operatori de pariuri Exchange. Acest lucru se datoreaza numarului mare de tranzactii care au loc in fiecare zi prin intermediul Betfair Exchange. Peste 7 milioane de tranzactii intre pariori au loc zilnic, numarul acestora ajungand la aproximativ 950.000.

Mai exact, din anul 2000 Betfair Exchange a devenit activ, serviciul oferindu-le pariorilor posibilitatea de a paria intre ei, la cote stabilite impreuna. Operatorul a lansat si oferta de pariuri fixe abia in anul 2013. In cazul pariurilor Exchange platforma stabileste regulile si oferta interfata de joc, iar pariorii aleg cotele si mizele de joc.

Site-ul casei de pariuri inca nu are disponibila o versiune in limba romana.

Oferta de pariuri pre-meci

Chiar daca ofertele de joc pentru pariurile fixe nu sunt foarte bogate, Betfair a reusit pe piata din Romania sa ofere o gama variata de oferte si tipuri de joc. Diferenta este considerabila in ceea ce priveste cotele de joc la pariurile fixe cu cele de la Exchange.

Oferta sportiva pentru meciurile tip Exchange este bogata dar cel mai important este faptul ca mereu trebuie sa existe un alt jucator care sa parieze impotriva pronosticului tau. Nu toate ligile prezinta interes, asa ca trebuie sa cauti ligile importante acolo unde se gasesc foarte multi pariori dornici sa parieze impotriva altor pariori. Sunt peste 950.000 de utilizatori Betfair pe platforma Exchange asa ca vei gasi oricand pe cineva cu care sa te „duelezi”.

Cote de joc

Cotele de joc plaseaza agentia de pariuri Betfair in topul celor mai bune agentii de pariuri online. Avand la dispozitie si optiunea Exchange, operatorul atragi foarte multi pariori care cauta cotele marite la diverse evenimente sportive.

Pariuri pe Handicap

Casa de pariuri pune la dispozitie clientilor cele mai cautate sisteme de joc, in special Handicapul European, Asiatic si Totalurile Asiatice.

Alte sisteme de joc folosite pe platforma de joc Betfair sunt: Trixie, Patent, Yankee, Lucky 31, Canadien, Goliath, biletele combinate sau permutari. Aceste sisteme de joc sunt disponibile doar la categoria Betfair Sportsbook. La categoria Exchange aceste sisteme de joc nu sunt disponibile pentru pariurile tip Lay.

Pariuri de top

Pariorii au la dispozitie o oferta modesta de pariuri fixe. Casa de pariuri se adreseaza in special pariorilor profesionisti care prefera tipurile de joc Exchange sau Sportsbook, asa ca pentru pariurile fixe ofertele de pariere sunt limitate.

De fiecare data pariurile de top sunt reprezentate de evenimentele din fotbal. Aici cele mai multe optiuni de pariere sunt disponibile in cadrul meciurilor din Liga Campionilor, Europa League si din campionatele europene cu rating foarte mare (Premier League, Bundesliga, Primera Division).

Cel mai des intalnite sunt optiunile de pariere pe echipa castigatoare, sansa dubla, marcatori, total goluri, rezultat prima repriza, scor corect, numar de cornere, cartonase galbene si rosii.

Pariuri Live

Betfair pune la dispozitia pariorilor si o platforma de pariuri live care functioneaza fara probleme si nu exista pauze foarte mari pentru modificarea cotelor. Toate evenimentele importante din fotbal, tenis sau baschet sunt disponibile si pentru pariurile Live. Pe langa cotele pre-meci, se mai adauga si celelalte cote speciale pariurilor Live.

Operatorul ofera si optiunea de transmisie Live pentru majoritatea evenimentelor. In plus, mai apare grafica si statisticile meciului in timp real.

Casa de pariuri are si cateva optiuni speciale pentru platforma de pariuri Live:

Principala optiune se numeste „Cash Out”, ddisponibila pe majoritatea site-urilor de pariuri. Aceasta optiune poate fi folosita pentru a inchide pariul in orice moment. Castigurile sunt disponibile in cont instantaneu. „Price Rush” este o optiune speciala rar intalnita pe platformele de pariuri Live. Aceasta optiune ofera cote mai mari la anumite selectii de joc.

Depuneri si retrageri

Suma minima pentru depunere este de 6 euro. Suma minima depusa poate varia in functie de metoda de plata aleasa. Iata care sunt metodele de plata disponibile la acest operator si sumele minime de depunere:

  • Card de credit – 6 euro
  • NETeller – 15 euro
  • Paysafe – 10 euro
  • Western Union - 15 euro
  • Skrill - 10 euro
  • Transfer Bancar – 15 euro

Betfair percepe comision doar pentru anumite metode de plata. Metodele de plata pentru care operatorul nu percepe comision sunt Transferul Bancar, Skrill, NETeller si Western Union. Pentru cardul de credit se aplica comision de 1,5%, iar pentru metoda de plata Paysafe comisionul este de 2,5%.

Depunerile si retragerile se fac doar prin aceeasi metoda de plata. In cazul pariurilor Exchange, comisionul operatorului este de 5%.

Bonusuri si promotii

Utilizatorii noi primesc un bonus de Bun Venit de pana la 200 euro. Bonusul se acorda in proportie de 100% in functie de suma depusa (maxim 200 euro). Conditiile de rulaj sunt relativ mici.

Bonusul trebuie rulat de 3 ori pe cote mai mari de 1.50.

Sporturi virtuale si alte jocuri

Si platforma Betfair dispune de jocuri virtuale pentru pariori. Cele mai cautate sporturi virtuale pe platforma sunt: Fotbal, Tenis, Curse de cai, Curse de ogari.

La Cazino sunt oferite jocuri din categoria de slot, ruleta sau blackjack. Pe langa acestea mai este disponibila categoria Vegas Slots. Jocurile se pornesc direct in browser. Pariorii dornici sa traiasca experienta de cazino au si optiunea Cazino Live, acolo unde sunt disponibile jocurile clasice de cazino: ruleta, blackjack, baccarat si poker.

Pentru a juca poker trebuie sa descarci aplicatia in calculator.