Casa de Pariuri eFortuna Recenzie

Jucati Acum
eFortuna

eFortuna

Evaluare: 4.8/5 | De: OPS | Data: September 6, 2016

Bonusuri: 25 RON

Operatorul de pariuri online Fortuna este unul din liderii de pariuri din Europa Centrala. Fortuna este un operator nou pe piata romaneasca dar a starnit interes in randul pariorilor inca de la inceput. Oferta de pariuri a agentiei este destul de buna si vine cu o platforma de pariuri Live usor de utilizat. Platforma este in continua dezvoltare pe piata romaneasca si promite ca pe viitor sa devina un operator de top si in Romania.

In Romania Fortuna are mai multe agentii offline deschise de cativa ani, iar acum a decis sa vina si cu oferte bogate in mediul online. Cei care joaca aici au parte de promotii si bonusuri considerabile. Operatorul nu are inca un ambasador in Romania precum alte agentii de top insa este sponsorul oficial al celui mai cunoscut club de fotbal polonez, Legia Varsovia. Casa de pariuri a fost infiintata in anul 1990 si a devenit un operator de top in tari precum Slovacia, Polonia si Cehia.

Ofertele de pariuri pre-meci

Fortuna este unul din cei mai noi operatori de pariuri online din Romania dar a reusit sa se impuna destul de repede oferind o oferta bogata de pariuri si promotii pe masura. Marja de profit este in jur de 5%-7%, in consecinta operatorul ofera cote medii pentru toate evenimentele de joc.

La fel ca si celelalte agentii online, Fortuna se bazeaza foarte mult pe sporturile populare, cel mai cautat fiind fotbalul. In afara de fotbal, pariorii de la Fortuna au zilnic oferte din tenis, baschet si hochei. Evenimentele propuse de agentie fac parte atat din campionatele puternice cat si din alte campionate mai putin cunoscute, regionale chiar si turnee minore in cazul meciurilor de tenis.

Miza minima pentru pariurile pre-meci este de 0.10 euro. Pariorii au la dispozitie si sistemele de joc pentru evenimentele principale (Handicap European, Handicap Asiatic).

Cote de joc

Casa de pariuri Fortuna nu este in topul agentiilor cu cele mai bune cote chiar daca ofertele de joc sunt bogate. Marja de profit ajunge pana la 7% asa ca si cotele de joc sunt medii fata de alte agentii unde marja de profit este mult mai mare.

Pariuri pe Handicap

Pariorii profesionisti prefera sistemele de joc. Fortuna a pregatit si celebrele sisteme de joc preferate de cele mai multe ori in randul pariorilor. In principal evenimentele din fotbal primesc si cote de joc pentru Handicapul Asiatic, European si Totalurile Asiatice.

Pariuri de top

Pariurile de top sunt reprezentate de pariurile pe fotbal. Evenimentele din fotbal au cea mai mare cautare la toate agentiile de pariuril online. Fortuna se afla printre agentiile de top in ceea ce priveste optiunile de pariere. Cele mai cunoscute competitii din sport pe care cauta pariorii sunt campionatele puternice din Anglia, Germania sau Spania dar si competitiile in care se intalnesc cele mai bune echipe (Liga Campionilor si Europa League). Operatorul are cele mai multe optiuni de pariere online pentru fotbal. Nu mai putin de 100 optiuni de pariere sunt puse la dispozitie pariorilor in cadrul evenimentelor importante.

Cele mai cautate optiuni de pariere de la Fortuna sunt pariurile pe castigatori (1, X, 2), sansa dubla, numarul de goluri, marcatori, rezultat pauza/final, primul gol, total de goluri, scor corect si numar de cornere pe echipe. In afara de ofertele bogate din sport, operatorul online de pariuri are oferte bogate si pentru alte sporturi: tenis, hochei si baschet. Pentru turneele de 1000 puncte ATP, Fortuna are peste 30 optiuni de pariere la orice meci. La meciurile din baschet insa oferta este destul de slaba, pariorii avand la dispozitie doar optiuni de pariere pe castigator, handicap, total puncte sau prelungiri. Si la hochei sunt doar 4 optiuni de pariere disponibile: castigator, sansa dubla, castigatorul primei perioade si handicap.

Pariuri Live

Majoritatea pariorilor aleg agentiile la care au oferte bogate si pentru pariurile LIVE. Fortuna ofera optiuni de pariere si pentru meciurile Live, platforma fiind usor de utilizat si functioneaza fara intrerupere. Un avantaj al platformei Live este faptul ca nu exista pauze mari pentru modificarea cotelor.

In principal, toate evenimentele importante din fotbal, tenis sau baschet sunt disponibile si pe platforma de pariere Live. Pe langa oferte de pariere pre-meci, se adauga si alte optiuni disponibile doar in timpul partidei: numar de goluri intr-un interval de timp, urmatoarea echipa care marcheaza, etc.

Pentru a paria Live trebuie sa vezi cum decurge jocul. Fortuna ofera si transmisiuni in direct insa pentru a avea acces la acestea trebuie sa ai in cont un pariu plasat in ultima zi dar si balanta contului sa fie pe plus. In timpul meciului sunt puse la dispozitie toate statisticile meciului.

Optiunea „Cash Out” este disponibila si pe platforma de pariere Fortuna atat pentru meciurile Live cat si pentru pre-meci. Castigurile retrase apar in cont in doar cateva secunde. O alta optiune activa la Fortuna se numeste „Pariu Rapid”. Se poate seta o suma de pariere si dupa ce alegeti evenimentul dorit nu mai trebuie sa creezi biletul de pariere, pariul finalizandu-se imediat.

Depuneri si retrageri

Depunerile in contul Fortuna se pot face folosind cardul de credit sau sistemele de plata online (NETeller, Paysafe, Skrill.) Suma minima pentru depunere in contul de jucator este de 25 Ron sau 50 Ron daca alegi metoda de plata NETeller. Operatorul recomanda ca retragerea sa fie facuta cu acceasi metoda folosita si la depunere. Suma minima de retragere este de 50 Ron. Banii pot fi retrasi din cont si prin Transfer Bancar. Casa de pariuri Fortuna nu percepe comision pentru depuneri sau retrageri.

Depunerea in cont se face instantaneu folosind metodele de plata enumerate mai sus, iar retragerea banilor din contul de jucator poate dura pana la 2-5 zile in functie de metoda de plata aleasa.

Promotii si bonusuri

Fortuna ofera un bonus de bun venit in valoare de 1000 Ron. Acest bonus trebuie rulat de mai multe ori pe cote de minim 1.20 inainte de a retrage banii. Citeste inainte conditiile de acordare a bonusului.

Sporturi virtuale si alte jocuri

In oferta de joc a casei de pariuri fac parte jocurile de cazino, dar nu si sporturile virtuale. In locul sporturilor virtuale sunt disponibile jocurile e-sports. La cazino sunt cele mai cunoscute jocuri de slot, ruleta, video poker si jocurile cu carti.

Platforma de jocuri Fortuna nu are disponibila si o versiune de Poker sau Cazino Live.