Skrill - cel mai cunoscut sistem pentru platile electronice

Skrill este cel mai cunoscut sistem de bani electronici pe care utilizatorii din mediul online il folosesc special pentru platile online fara a-si mai folosi cardul. Permite platile online la comisioane foarte mici. Inca din anul 2005 si in Romania Skrill este activ si pune la dispozitie utilizatorilor o platforma in limba romana.

Sistemul de plata electronica Skrill este foarte usor de utilizat. Se pot face plati si intre conturile de Skrill asa cum se intampla si in cazul Paypal, sistem de plata cunoscut in randul utilizatorilor din America. Skrill este la mare cautare deoarece are comisioane foarte mici si foarte multe magazine online folosesc acest sistem de plata electronica.

Topul 2023 de case de pariuri sportive Romania

Cum poti folosi aceasta metoda de plata?

De curand si acest sistem de plata online a fost introdus pe agentiile de pariere online. Toate agentiile recomandate de noi permit alimentarea contului de jucator folosind Skrill. Contul de Skrill se poate face in 2 pasi. In primul rand trebuie sa iti deschizi un cont gratuit. Dupa ce adaugi toate datele personale, poti alimenta contul de Skrill cu ajutorul cardului sau prin transfer bancar. Cea mai usoara metoda de alimentare a contului este cu cardul fiindca banii sunt disponibili in cateva minute.

Cand atasezi cardul la contul de Skrill, poti alimenta contul rapid. E nevoie si de o confirmare a cardului care dureaza 2-3 zile dupa care alimentarea contului se va face fara alte confirmari. Platile cu Skrill se fac simplu si rapid. In cazul site-urilor de pariuri online, aceasta metoda de plata este foarte usor de folosit. Nu ai nevoie de alte date personale pentru alimentarea contului de jucator, ai nevoie doar de adresa de mail a contului Skrill de pe care urmeaza sa faci depunerea in cont, dar si parola contului pentru a putea finaliza depunerea. Exista limite de depunere in contul de jucator.

Este o metoda recomandata pentru alimentarea contului de jucator fiindca este securizata si toate datele personale sunt in siguranta. Acest sistem de plata online poate fi folosit oricand pentru alimentarea contului si sumele sunt disponibile pe platforma in doar cateva secunde de la confirmarea platii. Fiind un sistem de plata securizat, iti recomandam sa folosesti Skrill daca nu ai un card MasterCard sau VISA Electron si vrei ca depunerile tale sa fie acceptate in cateva secunde.

Ce avantaje ai?

  • Comisioane foarte mici
  • Se pot depune bani rapid in contul de jucator
  • Pentru depuneri folosesti doar adresa de mail cu care ai facut contul Skrill
  • Eatele financiare sunt in siguranta

Ce dezavantaje ai?

  • Nu poti alimenta contul de Skrill folosind alte conturi bancare decat cel personal
  • Exista limite de depunere pentru agentiile de pariuri online
  • Sunt doar cateva agentii de pariuri care accepta acest sistem de plata pentru retrageri