Depune bani prin transfer bancar pentru pariuri sportive

Transferul Bancar este cea mai simpla metoda pentru depunerile in contul de pariuri sportive. Foarte multi jucatori nu au inca un card bancar asa ca aleg aceasta metoda pentru a-si putea alimenta contul de jucator. Din 2007, toate agentiile de pariuril recomandate de noi, au si aceasta metoda de plata disponibila pentru clientii care nu au un card sau conturi pe Skrill, NETeller, Paysafe.

Topul 2024 de case de pariuri sportive Romania

Cum folosesc aceasta metoda de plata?

In aceeasi sectiune de Casierie se gaseste si sectiunea pentru Transfer Bancar acolo unde se adauga suma de transfer. Acest pas se face doar dupa ce ai depus banii la banca in contul agentiei de pariuri online. Din aceasta cauza este un mic dezavantaj pentru pariorii care apeleaza la aceasta metoda de plata. Trebuie sa mergi la banca, sa depui banii si apoi sa astepti cateva zile pana cand este procesata plata catre agentia de pariuri.

Sunt agentii de pariuri online care isi motiveaza utilizatorii sa foloseasca aceasta metoda de plata online. De retinut este faptul ca nu se va procesa decat transferul facut cu numele celui care are si cont la agentia de pariuri. Asa ca trebuie sa mergi personal la banca pentru a depune banii in contul agentiei de pariuri online.

Daca depune altcineva banii atunci nu pot fi folositi pentru alimentarea contului tau de joc. Pentru a depune bani in contul agentiei de pariuri ai nevoie de cateva date si un cod IBAN pentru a face plata. Completeaza si datele tale personale pe platforma ca sa se poata confirma plata rapid. Chiar si asa dureaza 2-3 zile pana la procesarea si alimentarea contului de jucator.

Ce avantaje ai?

  • Nu trebuie sa iti faci un card sau cont pe alte sisteme de plata online
  • Poti depune banii si la banca
  • Este cea mai sigura metoda de plata

Ce dezavantaje ai?

  • Nu iti poti alimenta contul rapid
  • Trebuie sa te incadrezi in programul bancilor pentru a face transferul bancar
  • Exista limite de depunere
  • Nu se pot face retrageri din contul de jucator