Optiunea „Cash Out” sau „Inchidere Pariu”

Termenul „Cash Out” este tot mai des intalnit si la casele de pariuri din Romania. Majoritatea agentiilor au introdus si optiunea „Cash Out” care permite inchiderea pariurilor inainte de finalizarea evenimentului. Tot mai multi pariori cauta casele de pariuri care dispun de aceasta optiune fiindca vor sa isi micsoreze riscurile. Cu optiunea de inchidere pariu oricand iti poti inchide pariul daca esti in avantaj.

Operatorii introduc aceasta optiune pe care pariorii o prefera in situatiile „critice” cand deja le-au iesit 2-3 meciuri pe bilet si nu vor sa mai riste totul pentru ultimul meci care urmeaza sa se dispute. Bineinteles ca exista situatii in care poti astepta si ultimul meci iar daca echipa aleasa deja conduce jocul, poti retrage banii pe care operatorul tii ofera in acel moment in cadrul optiunii „Cash Out”.

Este o optiune benefica pentru orice parior atat pe pariurile multiple cat si pe evenimentele individuale. In timpul unui meci jucat simplu poti retrage banii daca echipa aleasa este in avantaj. Operatorul calculeaza suma disponibila in acel moment in functie de minutul de joc, avantajul pe care il are echipa aleasa de tine si miza pusa in joc de tine. In functie de acesti factori, poti iesi pe plus chiar si in timpul meciului folosind optiunea „Cash Out”.

Topul 2022 de case de pariuri sportive Romania

Cum functioneaza optiunea de inchidere pariu?

Optiunea de inchidere pariu este pusa la dispozitie pariorilor in special la evenimentele importante. Exista si agentii de pariuri care nu dispun de aceasta optiune sau nu o folosesc decat pentru anumite meciuri. Profitabilitatea unui pariu multiplu cu ajutorul optiunii „Cash Out” depinde de cotele jucate si evolutia meciului.

Iata un exemplu de pariu multiplu pentru care poti apela la optiunea „Cash Out”:

 • AC Milan vs Inter Milano - pronostic X (cota 3.45)
 • Bayern Munich vs Borussia Dortmund pronostic 1 (cota 2.00)
 • Real Madrid vs Barcelona – pronostic 2 (cota 2.85)
 • Steaua vs Dinamo – pronostic X (cota 3.25)
 • Cota pariu multiplu: 63.91

 • Miza: 10 Ron
 • Castig total: 639.1 Ron

Cazul 1:
Daca primele 3 selectii au iesit castigatoare, iar in ultimul meci rezultatul este la egalitate chiar si dupa 50-60 de minute de joc, atunci optiunea de inchidere pariu devine activa si poti inchide pariul inca din acel moment. Suma castigata va fi mai mica fata de suma pe care ai fi incasat-o daca nu inchideai pariul.

Cazul 1:
Daca primele 2 meciuri deja au iesit castigatoare si cel de-al treilea decurge in favoarea Barcelonei, atunci operatorul iti va pune la dispozitie optiunea „Cash Out”. Poti retrage banii daca nu esti sigur 100% pe pronosticul ultimului meci. Suma oferita va fi mai mica, scazandu-se in acest caz ultima cota de 3.25.

Cazul 1:
Pot aparea surprize in cazul anumitor meciuri. Atunci cand iti ies primele 3 meciuri si in timpul ultimului meci Dinamo sau Steaua conduce in ultimele minute de joc, poti apela la optiunea de inchidere pariu, dar suma oferita de operatori este foarte mica, deoarece si sansele tale de reusita sunt foarte mici. De cele mai multe ori in aceste cazuri suma disponibila la „ Cash Out” este mult mai mica fata de suma pariata initial.

Avantaje:

 • Poti decide cand este momentul oportun pentru inchiderea pariului
 • Riscul este minim daca optezi pentru inchiderea pariului atunci cand echipa ta este in avantaj
 • Castigurile din „Cash out” apar in cont imediat dupa inchiderea pariului
 • Este disponibila pentru pariurile pre-meci si live
 • Aceasta optiune este valabila si pentru pariurile simple

Dezavantaje:

 • Cand optezi pentru inchiderea pariului primesti mai putini bani
 • In ultimele minute de joc optiunea „Cash Out” se blocheaza la anumite agentii
 • Nu este disponibila pentru toate evenimentele live sau pre-meci