Topul agentiilor de pariuri sportive licentiate

Pe aceasta pagina va explicam cum selectam o agentie de pariuri sportive. Procesul nostru si sistemul de clasament al caselor de pariuri sportive online este prezentat in detaliu si specific pentru jucatorii romani. Detalile pentru fiecare agentie de pariuri contin informatii specifice despre cele mai recente bonusuri, ce fel de pariuri sint acceptate, si informatii despre operatorul de pariuri.

Topul 2023 de case de pariuri sportive Romania

1
888 Sport

888 Sport

Una din cele mai vechi agentii de pariuri sportive existenta cu cote foarte bune.

10 € Bonus
2
NetBet

NetBet

Una din cele mai populare case de pariuri din Romania. Oferta sportiva este foarte buna.

200 RON Bonus
3
eFortuna

eFortuna

Operator European ofera platforma de pariuri live foarte usor de utilizat.

25 RON Bonus
4
Sportingbet

Sportingbet

Operator de incredere si foarte popular ofera bonusuri periodice foarte atractive.

400 RON Bonus
5
Betfair

Betfair

Renumita pentru tipurile de pariuri “exchange”. Excellent pentru jucatorii profesionisti.

20 € Bonus
6
Winmasters

Winmasters

Una din cele mai cautate agentii de pariuri sportive noi pe piata romaneasca.

200 RON Bonus
7
Unibet

Unibet

Operator mare in 100 de tari fondat in 1997 si foarte premiat. Ofera cote forate bune.

150 RON Bonus

Despre agentiile de pariuri sportive prezentate aici

Pe site-ul nostru gasiti numai case de pariuri online legalizate si licentiate de guvernul Romaniei prin Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Casele de pariuri prezentate pe site-ul nostru sunt reputabile oferind astfel pariuri sigure. Pentru fiecare operator de pariuri cerem detalii si cercetam informatii ca jucatorii nostri sa fie siguri ca pot sa aiba incredere in agentiile pe care le recomandam.

Cu toate ca exista citeva sute de case de pariuri online, jucatorii romani trebuie sa aiba grija ca operatorul sa aiba licenta in Romania. Nu toate casele de pariuri prezente in Romania au lincenta. Aceasta licensa comunica jucatorilor ca operatorul este verificat de ONJN si a primit aprobarea necesara de a oferi jocuri de noroc pe piata din Romania. Online Pariuri Sportive verifica si softul folosit de agentie, si daca sistemul lor de pariuri este facut de o companie reputabila in industrie.

Culegerea de informatii despre fiecare agentie de pariuri include cele mai recente oferte si bonusuri de la agentia de pariuri si detalii despre ce ofera fiecare. Recomandam sa va uitati pe lista noastra pentru citeva minute si sa selectati o casa de pariuri sportive care va atrage pe dumneavoastra si care ofera optiunile de pariere care va plac. Cu toate ca majoritatea caselor de pariuri online sint similare, trebuie sa aveti atentie la detaliile de bonus si regulile la fiecare oferta. De asemenea anumite case ofera pariuri live si metode de cash-out pe care alte case nu le ofera, deci este important sa va informati inainte de a va crea un cont. In orice caz toate optiunile oferite pe site-ul nostru sunt jucate de noi si aprobate personal deci puteti sa jucati cu incredere.