Bonusuri la agentii de pariuri sportive

Toate agentiile de pariuri online vin cu oferte si promotii noi atat pentru jucatorii activi cat si pentru cei noi. Utilizatorii au parte de bonusuri substantiale inca de la prima depunere. Casele de pariuri online au si o strategie bien pusa la punct pentru a mentine cat mai multi jucatori activi asa ca ofera bonusuri si pariuri fara risc la evenimente importante. Mai jos iti prezentam ce tipuri de bonusuri ofera casele de pariuri online.

Topul 2024 de case de pariuri sportive Romania

Bonus la inregistrare

Casele de pariuri vor sa isi stimuleze noii utilizatori asa ca ofera bonusuri substantiale. Bonusul la inregistrare se ofera clientilor care si-au deschis cont si inca nu au facut o depunere. Acest bonus este activat dupa prima depunere si poate ajunge pana la 100% din suma depusa pe platforma. Majoritatea operatorilor ofera un bonus de 100% pentru prima depunere pana la 200 de euro.

Daca te-ai decis sa alegi o casa de pariuri online care iti ofera un bonus de 100% si depui 100 Ron, atunci primesti inca 100 Ron bonus. In cazul agentiilor care ofera un bonus de 50%, daca depui 100 Ron primesti bonus inca 50 Ron pe care ii poti utiliza dupa ce ai rulat suma depusa. Sunt cateva cerinte pe care trebuie sa le indeplinesti atunci cand primesti bonusul la depunere. Trebuie sa tii cont de aceste cerinte daca vrei sa rulezi rapid bonusul si sa retragi banii.

NetBet ofera cel mai mare bonus de inregistrare. Chiar si asa, operatorul s-a gandit sa mentina activi jucatorii si sa ofere bonusul de 100% pana la 1500 Ron in mai multe „rate”. Astfel, pentru a activa tot bonusul de la NetBet trebuie sa faci 5 depuneri de pana la 1500 Ron. Toate detaliile le gasesti pe platforma NetBet disponibila si in Romania.

Pariu fara risc la inregistrare

Agentiile incearca sa atraga mai multi pariori asa ca foloses ca instrument de promovare pariurile fara risc. Pentru a activa acest bonus, jucatorii trebuie sa se inregistreze pe platforma, sa faca o depunere si sa plaseze primul pariu. Daca primul pariu este necastigator, atunci agentia de pariuri returneaza o parte din miza primului pariu de pana la 200 Ron. Sunt si agentii care ofera un bonus de pana la 100% pentru primul pariu necastigator.

Intotdeauna e bine sa citesti termenii si conditiile de activare a bonusului primului pariu fara risc. Sunt agentii de pariuri care iti cer sa pariezi pe o cota de minim 1.30 pentru a putea activa bonusul si acesta trebuie rulat de cateva ori inainte de a fi disponibil pentru retragere.

Bonus de reincarcare

Bonusul de reincarcare este o metoda clasica a caselor de pariuri pentru a mentine jucatorii activi si fideli platformei de joc. Sunt oferite diverse bonusuri pentru retentie in functie de activitatea fiecarui parior.

Acest bonus de reincarcare devine activ atunci cand nu ai pariat o perioada la o agentie. Casa de pariuri iti ofera un bonus de pana la 200 Ron daca revii si faci o depunere in decurs de cateva zile. Acest gen de oferte au o data limita, dupa care oferta nu mai este valabila.

Bonus pentru primul pariu de pe telefon

Casele de pariuri online si-au actualizat versiunile mobile sau aplicatiile cu ajutorul carora poti efectua pariuri direct de pe telefon. Pentru a-si incuraja clientii sa parieze de oriunde, operatorii vin cu oferte si bonusuri pentru primul pariu plasat cu telefonul mobil. Acest pariu este de fapt un pariu fara risc, dar care nu poate fi efectuat decat de pe versiunea mobila a platformei de joc.

Atunci cand primul pariul efectuat pe mobil nu este castigator, casa de pariuri iti returneaza partial sau integral suma pariata in forma de bonus. Si aceste bonusuri sunt acordate in functie de anumite cerinte. Pentru a indeplini cerintele acordarii bonusului, citeste inainte termenii si conditiile de joc.

Bonus CashBack

Casele de pariuri vor sa mentina jucatorii activi chiar si in zilele cu evenimente sportive limitate. Pentru a indeparta riscul sezonalitatii si al scaderii interesului de joc, operatorii ofera bonusuri CashBack pentru diverse evenimente. Astfel, pariorii pot miza fara risc pentru evenimentele de joc disponibile in anumite zile. De cele mai multe ori in zilele de Luni se ofera bonusul CashBack cand lista de evenimente este scazuta.

De retinut!

Inainte de a activa un bonus, trebuie sa citesti termenii si conditiile de activare. Altfel risti sa incarci contul si sa pierzi proprii bani si bonusul sa nu il mai primesti. Fiecare bonus are conditii de pariere, iar atunci cand este activat, trebuie sa il rulezi de minim 2-3 ori inainte de a putea retrage banii. Nici o agentie nu ofera bonusuri de bun venit sau reincarcare fara sa impuna anumite conditii de rulaj.