Depunere si retragere folosind cardul VISA Electron

Cardurile VISA Electron sunt acceptate pe toate platformele de pariuri online. Utilizatorii pot depune sau retrage bani folosind cardurile tip VISA pe care banci precum ING Bank, BCR, BRD sau Banca Transilvania le emit in Romania. Aceste carduri pot fi folosite pentru a depune bani rapid pe contul de utilizator al oricarui site de pariuri online disponibile in Romania.

Topul 2023 de case de pariuri sportive Romania

Cum se poate folosi aceasta metoda?

Dupa crearea contului pe un site de pariuri online, trebuie sa depui bani pentru a putea face pariuri. Daca vrei sa alegi metodele de plata cu cardul VISA Electron, trebuie sa ai acces la toate detaliile necesare pentru completarea campurilor obligatorii. Este o metoda de plata instant, fiindca dupa cateva secunde de la confirmarea platii, contul este alimentat cu suma dorita.

Cand te aflii la prima depunere pe contul de utilizaror al unui site de pariuri online, trebuie sa completezi toate campurile obligatorii pentru a-ti fi acceptat cardul VISA. In primul rand trebuie sa adaugi suma pe care doresti sa o adaugi pe platforma, dupa care date personale de pe card pe care nu trebuie sa le divulgi nimenui. Aceste date sunt reprezentate de numarul cardului, codul de securitate care se gaseste pe spatele cardului, numele de pe card si data de expirare a cardului. Dupa completarea datelor de pe card, se poate face plata instant si contul este alimentat.

Este important sa alimentezi cardul inainte pentru a avea disponibila suma pe care doresti sa o folosesti pe diverse site-uri de pariuri. Dupa prima plata, datele cardului raman salvate si chiar poti face retragerile pe acelasi cont bancar.

Pentru a putea retrage bani folosind cardul VISA, mergi la „Casierie” si soliciti suma pe care doresti sa o primesti pe card. Daca suma este disponibila in cont, atunci poti face cererea si in decurs de cateva zile banii vor fi livrati in cont. Sumele din bonusuri nu pot fi retrase inainte de a indeplini toate conditiile impuse de agentia de pariuri online.

Ce avantaje ai?

  • Comisioane de retragere si depunere foarte mici
  • Poti alimenta contul in doar cateva minute
  • Nu trebuie sa mergi la banca pentru a confirma alimentarea contului
  • Poti retrage banii pe acelasi card fara sa ai nevoie de alte date personale

Ce dezavantaje ai?

  • In anumite situatii, confirmarea si identificarea utilizatorului dureaza cateva zile
  • Confirmarea platii dureaza cateva zile
  • Nu se pot adauga bani in cont decat daca suma este disponibila pe cont in acel moment
  • Nu se pot depune sume mai mici de 20 Ron.